Polityka cookies

W ramach naszej strony wykorzystujemy pliki cookies w celu ułatwienia i ulepszenia korzystania ze strony. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Ponadto, po wyrażeniu zgody, pliki cookies będą wykorzystywane do celów reklamowych związanych z analizą zachowań użytkowników oraz do celów statystycznych. Możesz wyłączyć stosowanie plików cookies dla tych celów poprzez dokonanie zmiany ustawień Twojej przeglądarki lub przez kliknięcie przycisku poniżej: Ustawienia.

Więcej informacji na temat plików cookies możesz znaleźć w naszej polityce prywatności.

Strona główna

Rynek i konsumenci

KONSUMENCI NAPOJÓW ZBOŻOWO-CYKORIOWYCH

Grupy docelowe

  • Wszyscy, którzy chcą unikać lub zmniejszyć ilość kofeiny w codziennej diecie
  • Zwolennicy roślinnej diety i zdrowego stylu życia
  • Ci, którzy cenią produkty z prostym składem
  • Kobiety w ciąży i karmiące
  • Klienci sklepów ze zdrową żywnością
  • Dzieci, które marzą o wypiciu kawy z dorosłymi
  • Poszukiwacze nowości wśród napojów gorących

NAPOJE ZBOŻOWE I CYKORIOWE NA ŚWIECIE

Napoje przyrządzane z korzenia cykorii mają co najmniej tak samo długą historię jak kawa naturalna.

Na przestrzeni kilkuset lat testowano różne składniki i mieszanki składników, szukając smaku podobnego do kawy albo takich kompozycji, które urozmaicają i wzmacniają smak i aromat samej kawy. Obecnie napoje z prażonych zbóż i cykorii znane są i wypijane na wszystkich kontynentach.
Dowiedz się więcej